Категории

Конфигуратор

PC Expert Съветва

Super DealsРегистрирайте се безплатно в програмата за лоялни клиенти на Multirama - MULTIRAMA CLUB и се възползвайте от следните отстъпки при нашите партньори. Моля, попълнете всички полета и пишете на кирилица.

Заявка за членство
MULTIRAMA CLUB
Всички полета са задължителни, за да се свържем с Вас и да Ви
информираме за предимствата и експлоатацията на MULTIRAMA CLUB
ЛИЧНИ ДАННИ:
Име:
Фамилия:
Адрес:
Град:
Пощенски код:
Мобилен телефон :
Email:
Пол:
Възраст:
Дата на раждане:
ОТ КОЛКО ДУШИ СЕ СЪСТОИ ВАШЕТО ДОМАКИНСТВО?
ЗАЕТОСТ:
ОТ КАКВИ ПРОДУКТИ СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ И КАКВО ВЪЗНАМЕРЯВАТЕ ДА СИ ЗАКУПИТЕ ОТ Multirama СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА?
(можете да маркирате няколко категории)
ОТ КАКВИ СЕРВИЗНИ УСЛУГИ СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ?
Хардуерни услуги
Софтуерни услуги
ПАЗАРУВАТЕ ЛИ ОТ НАШИЯ ONLINE МАГАЗИН?
 
ЗАЩО ИЗБРАХТЕ Multirama?

 

Книжарници Пингвините®

Книжарница Пингвините®

Книжарници "Пингвините" – любимо място!

Верига книжарници "Пингвините" е най-голямата в България – книжарниците ни са 36 в 22 града в страната. Занимаваме се с книгоразпространителска дейност повече от десет години.

ИСТОРИЯ

През изминалите го­ди­ни ние спе­че­лих­ме мно­го читатели, в нашите книжарници се продадоха милиони книги, име­то Пингвините ста­на известно. Причината за това е главно във факта, че екипът ни ра­бо­ти професионално, поч­те­но и безкомпромисно. Работим със стратегия и имаме гъвкава маркетингова и разпространителска политика. Непрекъснато проучваме нагласите и потребностите на читателите и това ни дава предимството да сме винаги в крак с техните предпочитания и изисквания. Следим най-новите и актуални тенденции в книгоразпространителския бизнес. Съобразяваме се с новостите на европейския пазар, но винаги се стремим да се придържаме и към българските традиции в книготърговията.

ПАРТНЬОРИ

В нашите книжарници са представени всички значими български издателства и повечето вносители на книги от Европа, Русия и САЩ. Същевременно поддържаме търговски отношения с представители на книжния сектор в чужбина. Централният ни офис е в София, откъдето ежедневно снабдяваме всичките ни книжарници в страната.

Сътрудничим си изключително добре с другите звена в книгоиздателския бранш. Членуваме в асоциация "Българска книга" и активно участваме в дейността ѝ. Отстоявайки коректните и честни взаимоотношения, работим с издателства, книжни борси и отделни автори. Постоянният ни стремеж е да изпълняваме задълженията си професионално. Това се доказва от успешните проекти, които сме изпълнявали заедно с наши партньори – издатели и книгоразпространители.

НАГРАДИ

Тези наши успехи не остават неоценени. През 2001 г. спечелихме първа награда на конкурса "Христо Г. Данов", организиран от Националния център за книгата при Министерството на културата в категорията "Книгоразпространение". Нашият екип, в лицето на управителя на една от книжарниците ни във Варна, беше отличен на Франкфуртския панаир на книгата с наградата "Млад книжар на годината".


ЕКИП

Работата на екипа на всяка книжарница "Пингвините" се отличава с висок професионализъм, надеждност и опит. За нас е важен всеки клиент, ние обръщаме внимание на всяка отделна поръчка. Нашето предимство е, че изпълняваме тези поръчки ежедневно независимо от кой град идват.

Книжарници "Пингвините" са неотделима част от културния и духовния живот на града, в който се намират, незаменим помощник на ученици, студенти и преподаватели в избора на учебна и професионална литература, любимо място на всеки почитател на книгата.

Като член на Multirama Club Вие получавате отстъпка в размер на: 5%

За повече информация посетете: http://www.pingvinite.bg/
 

БНП ПАРИБА

Книжарница Пингвините®

БНП ПАРИБА - лични финанси

Всеки притежател на карта Лоялен Клиент Multirama, получава отстъпка от – 25 % от оскъпяването при покупка на изплащане с JetCredit от БНП Париба Лични Финанси. Освен отстъпката, клиента не заплаща първоначална вноска и може да избира броя и размера на месечната си вноска. Схемата важи за 12, 18 и 24 месечна схема на изплащане, при съответен минимален размер на кредита от 250, 600 или 800 лв.

Пример: 1000 лв. кредит за 24 месеца месечна вноска 54.20 лв. получавате 25% отстъпка от оскъпяването и връщате с 109 лв. по-малко по кредита.ГПР 30.17% при 30 дни гратисен период.

Здравословна почивка

Здравословна почивка

Здравословна почивка е инициатива на Ипократис Пападимитракос и неговия екип, вдъхновена от съвременния начин на живот и от желанието ни да създадем идеалния начин за релаксация и противопоставяне на стреса!

Нашата рецепта е:
·    изключително спокойствие и комфорт;
·    подходящата за вас и редовна физическа активност;
·    правилно хранене – съставяне на най-подходящия за вас хранителен режим;
·    удоволствие от грижата за вас самите;

Предлагаме ви всички необходими съставки за изпълнението на тази рецепта:
·    екип от специалисти в сферата на храненето и спорта, които са на ваше разположение по всяко време на вашата почивка;
·    луксозна обстановка близо до природата;
·    кратки лекции, практически демонстрации и беседи в областта на здравословното хранене и спорта
Всичко това е събрано под името “Здравословна почивка”.

ПРОГРАМИ:

Един уикенд или седмица с програмите на  “Здравословна почивка” е най-бързият и приятен начин да тонизирате тялото и духа си и да научите как да се противопоставяте на стреса и вредните ефекти на забързаното ежедневие. Екипът на „Здравословна почивка” ще бъде неотлъчно до вас, за да ви напътства и подкрепя и за да ви помогне да насочите усилията си в правилната посока.

Изберете най-подходящата програма за вас и усетете удоволствието от пълноценната почивка:
- Спортен Уикенд
- Шоколад
- Старт
- Супер Мама 
- Детокс
- Анти-Стрес
- Финес Здравословно Отслабване Броят на гостите за програмите е ограничен, за да може всеки да получи максимално внимание от екипа на „Здравословна почивка”, както и индивидуални консултации в сферата на храненето и физическите тренировки. Програмите включват фитнес тренировки, плуване, йога, езда, тенис, футбол, походи и различни видове спа процедури. Подходящи са както за начинаещи, така и за физически подготвени  хора от всички възрасти.

Като член на Multirama Club Вие получавате отстъпка в размер на:
-15% от цените на програмите на здравословна почивка.
-10% от цената на нощувките в хотелите партньори на здравословна почивка.


За повече информация посетете: http://www.zdravoslovnapochivka.com/
 

Tempo Sport

Tempo Sport

Tempo Sport е най-голямата верига спортни магазини в България със своите 22 магазина в цялата страна.
Tempo Sport всяка спортна натура може да открие както дрехи и обувки за индивидуални спортове и свободно време, така и професионална екипировка и аксесоари за колективните спортове.
Всеки клент, избрал Tempo Sport, получава възможността да усети невероятното изживяване да пазарува в уникалната атмосфера на екстрийм дизайн и специално обслужване, получавайки високото качество на световните спортни марки на Tempo Sport на най-добрата цена. Tempo Sport предлага широка селекция от всичко необходимо за спорта и свободното време на световните марки Puma, Nike, Kappa, Converse, Lacoste и Speedo.
Веригата има магазини в София, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Шумен, Добрич и Габрово.

Като член на Multirama Club във всеки магазин Tempo Sport получава отстъпка от 10% за първата покупка, при която предостави картата си. При следващите покупки ще получава различен процент, в зависимост от натрупаните суми. Процентите отстъпка ще бъдат в следната зависимост: 3%, 5%, 7%, 9%, 12%, 15% и т.н.

За повече информация посетете: http://www.tempo-sports.com/temposport/
 

Застраховки от SDI

SDI

SDI е първият застрахователен посредник, създал верига от офиси за застрахователни и финансови услуги на територията на Република България. Компанията е създадена в началото на 2004 г. от екип с дългогодишен професионален опит в областта на застраховането. Ние вярваме, че добрият застрахователен посредник трябва да е близо до своите клиенти като им предоставя възможност да избират най-добрите продукти, предлагани от водещите застрахователни компании.
Към настоящия момент предлагаме своите услуги в повече от 100 постоянно действащи офиса на територията на 19 града в България. SDI е първата компания, която осигурява на клиентите си компетентна правна помощ при настъпване на щета с цел получаване на по-добро застрахователно обезщетение.

Като член на Multirama Club, Вие получавате отстъпка в размер на:
- 10% за застраховка Автокаско;
- 5% за застраховка Домашно имущество до 35 лв.;
- 10% за застраховка Домашно имущество над 35 лв.;
- 5% за застраховка Имущество на офиси и магазини до 50 лв.;
- 10% за застраховка Имущество на офиси и магазини над 50 лв.;
- 10% за застраховка Професионална oтговорност;
- 20% за застраховка Медицинска при пътуване в чужбина;
- 10% за застраховка Карго.

За повече информация посетете: http://www.sdi.bg/

Tempo Casual

Tempo Casual

Tempo Casual e верига от 17 магазина за градска мода в цялата страна и предлага най-новите колекции на световните модни лидери – Lee, Rifle, Wrangler, Diesel, Mexx, Lacoste и Merrell. Всеки магазин Tempo Casual е създаден с особено внимание към детайлите, за да създаде небрежното усещане, което носи стилът на марките на Tempo Casual, но едновременно с това да предложи най-отбраната селекция от последните модни тенденции.
В магазини Tempo Casual сме създали свят, в който урбан-стилът властва със своята практичност и модерно звучене. Свят, в който денимът може да се види в своето пълно многообразие от изтърквания, кройки, силуети и ефекти; с компетентните Tempо Casual консултанти, подробно информирани и специално обучени, за да отговорят и на най-взискателните търсения; с уникална атмосфера, която е различна и неповторима във всеки Tempo Casual магазин. Уверени сме, че в този Tempo Casual свят със сигурност всеки клиент ще намери своите дънки и ще ги носи с удоволствие, защото ще му стоят страхотно!
Можете да откриете света на Tempo Casual в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Шумен, Добрич, Хасково и Габрово.

Като член на Multirama Club, Вие получавате първоначална отстъпка в размер на 10%

За повече информация посетете: http://www.tempo-sports.com/tempocasual/
 

 

Условия на програмата


Общи условия за достъп до Програма „MULTIRAMA CLUB” и използване на членска карта “MULTIRAMA CLUB”
(„Условия”)

 

MULTIRAMA CLUB  е Програма на „Мултирама България” ООД (ЕИК 131304461, седалище и адрес на управление в гр. София, район „Сердика”, ул. „Индустриална” 11, ет. 4; „Multirama”), чрез която на регистрираните клиенти се предоставят преференциални условия за закупуване на продукти и услуги, както и достъп до специални оферти, отстъпки при закупуване на продукти от дружества - партньори на Multirama, допълнителна информация за нови продукти, възможност за участие в специални събития, игри, томболи и др., организирани от Multirama.
Попълването и подписването на настоящите Условия означава, че подписалото ги лице е запознато, приема и се съгласява със следното:

1.  Регистрация в MULTIRAMA CLUB и издаване на членска карта MULTIRAMA CLUB

Регистрацията в MULTIRAMA CLUB се извършва чрез подаване на Заявка за членство („Заявка”). Подаването на Заявката за членство може да се осъществи по електронен път, чрез интернет, на адрес
www.multirama.bg, или на място, във всеки магазин от търговската мрежа на Multirama.
След регистрация, лицето получава безплатна членска карта MULTIRAMA CLUB, която му дава право на достъп до продуктите и услугите, посочени по-горе. Картата се получава от магазините от търговската мрежа на
Multirama срещу представяне на документ за самоличност или се изпраща по куриер, при попълване на електронно заявление на www.multirama.bg.
Служители на
Multirama и на дружества, свързани с Multirama, както и свързани с тях лица и членове на техните семейства, нямат право на достъп до MULTIRAMA CLUB. 

2. Валидност на картата MULTIRAMA CLUB

Валидността на картата MULTIRAMA CLUB е 5 (пет) години. След изтичане на посочения период картата автоматично се пoдновява за същия период, освен ако картодържателят не пожелае да прекрати членството си в MULTIRAMA CLUB.
Членската карта MULTIRAMA CLUB се активира веднага след закупуване на стоки/услуги от магазини от търговската мрежа на
Multirama или чрез интернет магазина на Multirama (www.multirama.bg). Всички закупени стоки и/или услуги се записват в членската карта.

2.1 В случай на изгубена, открадната или повредена членска карта, клиентът следва незабавно да уведоми Multirama, чрез обаждане на телефон 0800 16 400 (може да се използва от понеделник до петък, от 09:00 ч. до 18:00 ч.).
Multirama не носи отговорност при изгубена, открадната или повредена членска карта.

2.2 Член на MULTIRAMA CLUB, чиято карта е изгубена, открадната или повредена, има право на нова членска карта, като за издаването на нова членска карта важат условията за първоначално издаване на членска карта MULTIRAMA CLUB.

3. Предимства и привилегии за членовете на MULTIRAMA CLUB

3.1. Членовете на MULTIRAMA CLUB получават право на достъп до специални оферти за закупуване на продукти и ползване на услуги, участие в игри, събития и др., съобразно личните им интереси, при условия, определени предварително от
Multirama.
Предимствата и привилегиите за членовете на MULTIRAMA CLUB влизат в сила и се прилагат веднага след активиране на картата MULTIRAMA CLUB.


3.2. Членовете на MULTIRAMA CLUB получават достъп и до ваучери за подаръци на различна стойност, които биха могли да бъдат използвани при следваща покупка. Минималната стойност на закупен продукт, зависимост от размера на ваучера, варира между 45 – 900 лева.
Ваучерите за подаръци са издадени от
Multirama и представляват сертификати с различна номинална стойност в български лева. Валидността на ваучерите за подаръци е 2 (два) месеца.

3.3. Членството в MULTIRAMA CLUB дава право на достъп и до специални предложения за рождените дни на клиентите, което включва 3% отстъпкa при закупуване на стоки.
Лицето получава право на достъп по посочените по-горе отстъпки, като в деня на закупуване на избрания продукт представя членската си карта.

3.4.
Членовете на MULTIRAMA CLUB имат право да закупят стоки и услуги при преференциални условия от магазините на дружества – партньори на Multirama.
Подробна информация за дружествата - партньори на
Multirama, техните магазини, както и за преференциалните условия за членовете на MULTIRAMA CLUB, може да бъде получена от интернет страницата на Multiramawww.multirama.bg.
Multirama не отговаря за качеството на продукти, предоставени от дружествата – партньори на
Multirama.

3.5. Членството в MULTIRAMA CLUB дава 10% отстъпка от стойността на сервизните услуги. Не важи за резервни части и консумативи.

3.6. Членовете на MULTIRAMA CLUB получават първи информация за най-новите продукти, предлагани от
Multirama, като имат изключително право да поръчат продуктите преди тяхното пускане в търговската мрежа на Multirama.
Подробна актуална информация относно предимствата и привилегиите за членовете на MULTIRAMA CLUB може да бъде получена от интернет страницата на
Multirama - www.multirama.bg.
 
4.  Непрехвърлимост

Членството в MULTIRAMA CLUB, както и всички предоставени привилегии, свързани с него, не могат да бъдат прехвърляни на трети лица.

5. Промяна на данни

Членовете на MULTIRAMA CLUB информират
Multirama за всяка промяна на данните си по първоначалната Заявка, в писмена форма, на електронен адрес: club@multirama.bg или на място в магазините от търговската мрежа на Multirama.

6. Прекратяване на членство в MULTIRAMA CLUB и прекратяване на MULTIRAMA CLUB

6.1. Multirama запазва правото си, по свое усмотрение, да прекратява членство в MULTIRAMA CLUB или да отнема привилегии, в случай, че членовете не спазват настоящите Условия или злоупотребяват по какъвто и да е начин с членството си в MULTIRAMA CLUB.

6.2. Независимо от горните случаи, всеки регистриран клиент има право да прекрати членството си в MULTIRAMA CLUB, като заяви това на електронен адрес:
club@multirama.bg или на телефон: 0800 16 400 (може да се използва от понеделник до петък, от 09:00 ч. до 18:00 ч.).

6.3.
Multirama има право по всяко време да прекрати Програмата MULTIRAMA CLUB, като уведоми за това членовете си с едномесечно предизвестие.
Предизвестието по предходното изречение не се прилага в случай на непреодолима сила или при наличието на влязло в сила съдебно решение или административен акт. Във всички случаи
Multirama взема предвид и запазва предимствата и привилегиите на членовете на MULTIRAMA CLUB, възникнали в резултат на членство в MULTIRAMA CLUB.

7. Освобождаване от отговорност

7.1.
Multirama не носи отговорност при възникване на задължения в резултат на данъчно облагане, както и други задължения (в т.ч. разходи), възникнали за членовете във връзка с предимства, награди и други дейности, свързани с MULTIRAMA CLUB.

7.2. Multirama не носи отговорност за вреди, възникнали изцяло или частично, пряко или косвено в резултат на членство в или при прекратяване на членство на лица в MULTIRAMA CLUB.

8. Съгласие за предоставяне на информация за MULTIRAMA CLUB

С подписването и подаването на Заявката за регистрация лицата дават съгласието си за представяне на различни събития от дейността на MULTIRAMA CLUB в пресата и/или в интернет. Представянето по реда на предходното изречение включва използване за рекламни цели на снимки, филми и др. видеоматериали, както и всякаква информация за дейността на MULTIRAMA CLUB или свързаните с  тях такива, по преценка на
Multirama.

9. Лични данни и тайна на кореспонденцията

9.1.
Multirama защитава личните данни на членовете на MULTIRAMA CLUB, като се задължава да събира и обработва тези лични данни, съгласно приложимите законови разпоредби. Multirama гарантира, че личните данни, предоставени от членовете, няма да бъдат използвани или предоставяни на трети лица, без съгласие на последните, съгласно Закона за защита на личните данни („ЗЗЛД”). Лицето, което подписва Заявката за членство, изрично се съгласява Multirama да обработва предоставените лични данни за целите на MULTIRAMA CLUB и декларира, че е информирано за обстоятелствата по чл. 19, ал. 1 от ЗЗЛД. Лицето има право на достъп и коригиране на личните данни, предоставени на Multirama, съгласно ЗЗЛД.

9.2.
Multirama се задължава и да положи всички усилия, за да гарантира тайната на кореспонденцията, както и се задължава да не разгласява съдържанието или адреса на електронна поща (e-mail) или друга персонална информация за членовете на MULTIRAMA CLUB, без тяхното предварително съгласие, освен ако тази информация не бъде изискана от компетентните органи по реда, предвиден в действащото законодателство на Република България.
   
10. Спорове

Всеки потенциален спор между
Multirama и членовете на  MULTIRAMA CLUB се решава извънсъдебно, а в случай, че това не е възможно – от компетентните български съдилища.
   
11. Изменение на Условията

Multirama си запазва правото да променя съдържанието на тези Условия. В случай на промяна,
Multirama  предварително уведомява членовете, като публикува информация в интернет, на адрес www.multirama.bg. Всяко изменение на настоящите Условия премахва всички предишни изменения.


 

 

Количка

Количката е празна.

Регистрирай се!

Finder Banner

Подаръчни ваучери

Ваучери

Multirama Green


С грижа за природата!

Всички обявени цени на продукти са с включен ДДС.